Zalm als kant-en-klaar gerecht?

Heb je zin in een gerecht met zalm? Dan denk je waarschijnlijk al gauw dat dit ingewikkeld is, duur is, en veel tijd kost. Maar wist je dat je tegenwoordig heel kwalitatieve, lekkere en voedzame kant-en-klaar maaltijden met zalm hebt? Maaltijden van aanbieders als Apetito, maaltijdservice.nl, Food Connect of Uitgekookt warm je vaak in een paar minuten op in de magnetron. Deze maaltijdservices bieden tegenwoordig niet alleen maar de standaard maaltijden als aardappelen, boontjes en een gehaktbal. Nee: ook stoommaaltijden en kant-en-klaar gerechten met (gerookte) zalm zien we de laatste tijd steeds vaker.

 

De voordelen van een kant-en-klaar gerecht

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een kant-en-klaar maaltijd? De reden is simpel. Het biedt gemak, en het levert tijdwinst op. In maximaal 10 minuten warm je het op. Je hebt bovendien niet veel afwas. Je kunt dus zonder al te veel gedoe genieten van een lekker gerecht als gerookte zalm. Maar ook maaltijdsalades met zalm zijn in trek. Het nadeel is dat de smaak niet zo goed is als wanneer je zalm zelf bereidt. Zoek je een lekkere maaltijd met zalm en wil je die laten thuisbezorgen? Kijk dan eens op de Maaltijdbutler welke aanbieders er bij jou aan huis bezorgen.

Kook je liever zelf?

Niet iedereen is dol op een kant-en-klaar gerecht. En zeker als het om visgerechten gaat. Dan komt de smaak vaak niet helemaal tot zijn recht. Een goed alternatief is dan de maaltijdbox. Je ontvangt dan wel alle verse ingrediënten gemakkelijk aan huis, maar je moet het nog wel zelf bereiden. Groot voordeel is dat het vers is, en de smaak bijzonder goed is (als je de stappen goed volgt). Gevolg is wel dat je meer tijd kwijt bent. Over het algemeen is een maaltijdbox stukken goedkoper dan elke dag gebruik maken van een kant-en-klaar maaltijd.

Op het gebied van maaltijdboxen kun je kiezen uit onder andere HelloFresh, Marley Spoon en de Allerhande Box. Lijkt je dit wat? Maak dan eens gebruik van een kortingscode van de Allerhande Box. Daarmee kun je de box met €10 korting proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *