Boodschappen voor zalmgerechten online bestellen?

Hoewel we in Nederland niet bepaald bekend staan als “viseters” zien we dat er toch steeds vaker zalm op het menu staat. Je vindt het tegenwoordig steeds vaker bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo in de schappen liggen. Vroeger moest je vaak nog specifiek naar de visboer. Maar de supermarkt heeft deze rol steeds meer ingenomen. Uiteraard, als je écht een goed stuk zalm wilt kan je het beste naar de visboer gaan. Maar zoek je een gewoon goed stukje zalm om door de week eens te nuttigen? Dan voldoet de zalm bij de supermarkt ook. In deze post vind je meer informatie over online boodschappen doen. Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen? En welke supers bieden online een mooi assortiment zalm? Tip: kijk eens op Boodschappenspot.nl, en ontdek welke supers al bij jou aan huis bezorgen.

Hoe werkt online boodschappen doen?

De boodschappen via internet kopen is sterk in opkomst. Met name in het afgelopen jaar zien we sterke ontwikkelingen in deze branche. Nieuwe online supermarkten komen op (Picnic), en ook maaltijdboxen als HelloFresh en Marley Spoon zie je steeds vaker om je heen. Het wordt ons consumenten alsmaar makkelijker gemaakt. En het gevolg is dat we onze boodschappen ook steeds vaker online bestellen. Op dit moment bestelt zo’n 1 op de 6 Nederlanders de boodschappen wel eens online. En de experts beweren dat dit de komende jaren sterk zal toenemen.

Wat is er zo handig aan de online supermarkt?

De online supermarkt is niet voor niets zo populair. Er zijn een aantal belangrijke voordelen. Hieronder sommen we de belangrijkste voordelen voor je op:
  • Je kunt boodschappen doen waar en wanneer je wil. Je zit niet vast aan openingstijden
  • Online kan je super eenvoudig prijzen vergelijken. Zo betaal je nooit teveel
  • Je hoeft niet meer naar de drukke supermarkt (denk aan de wachtrij voor de kassa, dat is verleden tijd)
  • Je hoeft niet langer te tillen aan zware boodschappentassen
Zoals je kunt zien: de boodschappen online doen heeft veel voordelen. Wil jij online een lekker stukje zalm scoren? Dan raden we je aan om eens bij Albert Heijn of Jumbo te kijken. Hieronder in het kort meer informatie over deze beide online supers:

Online zalm kopen bij AH

Net als in de fysieke AH winkels, heb je ook online op AH.nl een ruim en uitgebreid vis-assortiment. Daartoe behoren ook verschillende soorten zalm. Denk aan zalmfilet op de huid, noorse zalmfilet, zalmhaas, biologische zalm of vispaté zalm. Een gevarieerd assortiment wat altijd aantrekkelijk geprijsd is. Wil je de boodschappenlaten bezorgen door AH? Dan dien je voor minimaal €70 te besteden. De bezorgkosten bedragen zo’n 5 euro per bestelling

Online zalm bestellen op Jumbo.com

Ook Jumbo is een prima aanbieder om online je boodschappen te bestellen. Het voordeel is dat je hier maar voor minimaal €25 hoeft te bestellen om de boodschappen te laten bezorgen. Helaas bezorgt de Jumbo – in tegenstelling tot Albert Heijn – nog niet in heel Nederland. Wel zijn er veel pick-up points. Op Jumbo.com navigeer je eenvoudig naar het schap met “Verse vis”. Daar vind je allerlei producten gerelateerd aan zalm. Denk aan gerookte zalm, zalm snippers of zalm op de huid gebakken. Leg de gewenste zalm producten in je winkelmand, vul je winklemand aan tot minimaal €25 en kies voor bezorgen of ophalen. Zo eenvoudig is het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *